in Xtra

Bara din dreapta

Totul a pornit de la o nevoie. Nevoia de a nu mai uita cand se intampla un festival la care as vrea sa merg. Garana, Sighisoara, FNT-ul, Les films de Cannes, One World, etc. M-am tot gandit cum si ce in fel sa le stochez, apoi daca nu cumva lista lor ar fi de folos si altora. Asa s-a nascut Festivaluri luna dupa luna. Bara din dreapta jos. Cel mai jos.

Apoi m-am enervat ca nu gaseam site-ul unui teatru. Si mi-am sa salvez adresa la bookmarks. Dar daca mai trebuie si altora? A aparut Artele spectacolului – Bucuresti.

In fine, plimbarile prin tara. Turismul cultural. Cluj, Sibiu, dar si celelalte orase care gazduiesc cate un teatru sau cate o opera. Artele spectacolului – Romania.

E doar o colectie de link-uri. La capitolul festivaluri, sunt acele intamplari unde am fost si mi-a placut sau unde n-am fost, dar as vrea sa ajung. La capitolul locuri de joaca artistica, mi-ar placea sa prind cat mai mult. Orice ajutor in acest sens e binevenit. Prefer site-urile paginilor Facebook.

Arata fain Romania descoperita cu astea trei liste in mana. Se poate mult mai mult si mult mai bine, dar asta nu face decat sa ne deseneze urmele pasilor ce vor veni. Pana atunci, sa circulam, sa platim biletul si sa ne bucuram!

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.