in Xtra

La vale

Incepand de aseara, Radio Guerrilla nu mai emite decat online.

Oltchim Rm Valcea, echipa romaneasca de care m-am atasat cel mai tare in ultimul deceniu, nu mai exista.

Presa romaneasca pe suport de hartie, in frunte cu titlurile mele favorite (Dilema Veche si Gazeta Sporturilor), scartaie din toate balamele.

Echipa cu care tin de mic copil, Dinamo, e cu un picior in groapa falimentului.

ICR-ul acela nu mai exista.

Green Hours a fost inchis, si-a revenit, dar n-o duce prea bine.

Parte din reperele vietii mele se duc la vale, altele au disparut deja. E semn de batranete?

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. eu cred ca “imbatranim” doar daca vrem. lumea, in schimb, pare ca se urateste pe zi ce trece…si mi-e teama ca nu se va opri curand.. 🙁

 2. Și zborul e un semn de bătrânețe în cazul viermelui de mătase, zi-i bătrânețe, maturitate sau pur șî simplu schimbare. Bătrânețe e mai clar atunci când nu ești în stare să-ți acorzi reperele cu prezentul și toate ancorele ți-au rămas în spate.

  Guerrilla, Dilema Veche, Gazeta Sporturilor, Oltchim Rm. Vâlcea (echipa) și Oltchim Rm. Vâlcea (echipa de truditori în ale chimiei) nu mai regăsesc succesul de altă dată pentru că sistemul în care funcționau cu brio nu mai e actual. Nu produc suficientă valoare unui public suficient de mare încât să-și susțină operațiile. E vina lor sau e vina publicului că nu e suficient de numeros, e discutabil.

  Și fermele de cai, niște animale foarte nobile au dat faliment în fața industriei auto – mai murdară, periculoasă și zgomotoasă, fără de care progresul prezentului n-ar fi fost posibil.

  Sunt ori exemple de nobili dinozauri sau proiecte prea science fiction pentru timpurile noastre, proiecte necesare progresului însă nesustenabile tocmai pentru că-s înaintea vremurilor. Ceea ce te-ar face pe tine nu bătrân ci înaintea societății tale. Care nu pare să-și permită încă susținerea întreprinderilor dragi ție.

  Dacă nu găsești nimic care să înlocuiască (eventual chiar să depășească) respectivele repere răpuse, ai probabil chiar îmbătrânit.

  Adică, ‘La vale’ sau mai departe? 🙂