in Xtra

The time of our lives

Ditesti – Bucuresti. 84 de kilometri, daca o iei pe drumul de Targoviste si daca te opresti langa Fabrica de Glucoza. O ora si 20 pe DN1. Consum 6.3 (buuun!!!). 14 grade daca e 18 martie 2014 (la multi ani, Vlad!) si cam 9 dimineata. Ochelari de soare si “Dobro Show”. Mai intai, purici, apoi, brici.

Dobro o fura la concursul de cultura generala. Pentru prima oara. N-a stiut resedinta Doljului. Ha! Sunt singurul care stie care e cel mai lac glaciar din Ro. Raspund, da’ nu ma aude nimeni. Ma Bucura, totusi, memoria-mi 🙂

“I had the time of my life”. Dobro baga peste. Si Muntele. Hai si cu Matei. Urmeaza mondenitaturi. Inutile. Inutile-inutile. Concurs. Un tip face time-lapse photos. Un altul amenajeaza gradini. Una chiar langa Dobro si padure. In Ciolpani. Pe Fermei. Castiga omul cu pozele.

Tema zilei: prima amintire despre prima iubire. Sandy Bell & Marc, vecina in halat, Anastasia Lazariuc, Anda Onesa, Angela Similea (“daca te uiti atent, se vede ca e cam clepsidra pe sub fustele TVR”), o fata asteptata la gura de metrou cu cafea de la Starbucks si o iubire imposibila.

Hai si Alexandru Solomon despre One World. Repede si eficient. Si, pa! S-a dus.

Dimineata, drumul, Guerrilla, soarele, primavara. Incepe iar. Living the time of our lives!

PS
60.000 de oameni ascultau Guerrilla. Cei mai multi dintre ei cu studii superioare si card-uri alimentate de multinationale. Daca un sfert din ei ar muta anual 10 euro in contul Guerrilla, s-ar strange 150k. Nu e suficient, Dobro? You should give a try!

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.